پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/09

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مسئول مرکز خدمات جامع سلامت از برگزاری کلاس آموزشی ایدز برای اولیاء دانش آموزان دبیرستان دخترانه شبانه روزی حضرت زینب (س) شهرستان چرام خبر داد.

مسئول مرکز خدمات جامع سلامت  از برگزاری کلاس آموزشی ایدز برای اولیاء دانش آموزان دبیرستان دخترانه شبانه روزی حضرت زینب (س)  شهرستان چرام  خبر داد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ فرهنگ بهزادی مسئول مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان چرام  در بین اولیاء دانش آموزان گفت: با توجه به اینکه در دنیا بر این موضوع تأکید می شود که باید آموزش و پیشگیری را بر درمان اولویت داد، لازم است در این زمینه اقداماتی اساسی و پایه‌ای انجام شود.


وی ادامه داد:  مدارس در زمینه پیشگیری از ایدز نقش پررنگی داشته و اگر بتوان در این خصوص فعالیت‌هایی را از طریق نظام آموزش و پرورش انجام داد، یقیناً میتوان امیدوار بود که در آیندهای نزدیک آمار ایدزدر ایران کنترل شود.


بهزادی  افزود : در این زمینه می توان اقدامات بسیار گسترده ای را انجام داد که برخی از آنها به شرح زیر پیشنهاد می شود.


اولین کاری که می‌توان انجام داد این است که همه مدارس به طور یکپارچه باید تبلیغات و اطلاع‌رسانی را در سطح گسترده در مدارس انجام دهند. بنابراین میتوان با تعبیه تابلوها و اعلانات ساده به در و دیوار کلاس‌ها و حیاط و مسیرهای پرتردد برای دانش آموزان این موضوع را تشریح نمود
یکی از مشکلات آموزش ایدز در مدارس این است که برخی از معلمین و مربیان آموزشی، عموماً ایدز را به عنوان یک تابو و موضوعی که نباید به آن توجه کرد، عنوان می کنند. برای مقابله با این تفکر باید در این زمینه کلاس های توجیهی و دروس آموزش ضمن خدمت برای مربیان و مسئولین آموزشی تشکیل داد و از طریق این کلاس ها این قشر تلاش‌گر و نقش‌آفرین را با مبانی این بیماری آشنا کرده تا آن‌ها بدانند که در زمینه آموزش چه نقش و مسئولیت پر رنگی دارند. 

حتی می توان نمایندگان دائمی در بین دانش آموزان ( سفیران سلامت ) در مدارس منصوب کرد تا آنها با ایجاد تعامل با اولیای مدرسه و دانش آموزان، این ارتباط ارگانیک را تقویت و بهبود بخشند.
بهزادی اظهار داشت ، باید در جلسه های انجمن های اولیا و مربیان بخشی از زمان جلسه را به بحث در مورد ایدز اختصاص داد چرا که خانواده ها در کنار اولیا مدرسه می توانند به عنوان دو ستون اصلی، آموزش های متناسب با سن کودکان و نوجوانان را به آنان منتقل کنند. اگر مدرسه بدون خانواده‌ها در این زمینه تلاش کند، شاید نتایج چندان مطلوب و مثمرثمر نباشد 

بهزادی افزود ، شعار امروز مبارزه با ایدز این است که نوجوانان و جوانان باید در شناخت و مراقبت از خود توانمند شده به طوری که بتوانند در جامعه از خود مراقبت کرده و بین رفتارهای طبیعی و غیرطبیعی که پایه سلامت جنسی است، تمایز قائل شوند. این گفتار بدین معنی است که فرزندان ما باید با آگاهی کامل در زمینه مسائل جنسی در جامعه رشد کنند. حال با توجه به اینکه با صلاحیت ترین افراد در زمینه ایجاد شناخت و آگاهی، والدین و معلمها و مربیان آموزشی هستند باید بدون هیچ ترس و واهمه ای و با شجاعت این مسائل را به نوجوانان و جوانان آموزش داده تا آنها در برابر خطرات مصون بمانند چون تحقیقات نشان می دهد که علت اینکه بیشتر نوجوانان و جوانان دچار ایدز شده‌اند عدم آگاهی و شناخت از این موضوع بوده است. لذا لازم است هم اعتماد به نفس تسلیم نشدن در برابر وسوسه‌ها و هم آگاهی‌ها را در برخورد اصولی با ایدز به آنان آموزش دهیم در پیان این جلسه کتاب آموزشهای خود مراقبتهای بین کلیه اولیاء دانش آموزان توزیع گردید . 


خبر : منیر تقی زاده